Kuka

kuva14Mervi Pohjoisaho, talous- ja sijoittajaviestintä

Tuloksia, tavoitteita, onnistumisia. Yhdessä.

Mervi on vankka sijoittaja- ja talousviestinnän ammattilainen jo lähes 20 vuoden ajalta. Mervi avustaa jatkuvasti pörssilistattuja asiakasyhtiöitä vaativassa sijoittajaviestinnässä, Large Capeista First Northiin oman yrityksensä kautta. Mervi on erikoistunut vaativiin toimeksiantoihin, kuten pörssilistattujen yhtiöiden kansainvälisten yrityskauppojen viestintään.

Ennen Blue Berryn perustamista vuonna 2013 Mervi toimi sijoittajasuhdepäällikkönä NASDAQ Helsingissä listatussa Mid Cap -yhtiössä F-Secure Oyj:ssä, jossa hän vastasi talous- ja sijoittajaviestinnästä, sijoittajasuhteista, corporate governance -asioista, yhtiökokouksista sekä sisäpiiriasioista vuosina 2008-2012. Hän myös johti IR-tiimiä.

Tätä ennen hän työskenteli Outokumpu Oyj:n IR- ja talousviestinnän tiimissä vuosina 2004-2008 sekä tätä ennen IR-viestinnän konsulttina viestintätoimisto BNL Euro RSCG:ssä 2001-2003, jossa palveli useita kansainvälisiä rahoitus- ja IT-alan asiakkuuksia monipuolisten viestintätavoitteiden saavuttamisessa. Mervillä on aiempaa työkokemusta myös pankkisektorilta vuosilta 1997-2000.

Mervi on kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta (2001, laskentatoimi ja rahoitus, yritysjuridiikka sekä viestintä). Hänellä on ainoana suomalaisena palveluntarjoajana IR-alan ammattitutkinto CIRP (Certified IR Professional, 2006).

Mervi toimi Suomen IR-yhdistys ry:n hallituksen sihteerinä vuosina 2016-2021.

Sijoittajaviestinnän ohessa Mervi pitää vapaa-aikanaan erityisesti Suomen kauniissa luonnossa liikkumisesta – maalla ja merellä.

Yhteystiedot: mervi@blueberrycom.fi, 040-535 8989