Kuka

kuva14Mervi Pohjoisaho, talous- ja sijoittajaviestintä

Tuloksia, tavoitteita, onnistumisia. Yhdessä.

Mervi on vankka sijoittaja- ja talousviestinnän ammattilainen jo yli 15 vuoden ajalta. IR, sijoittaja- ja talousviestintä ovat hänen sydäntään lähellä. Päätavoitteena on tyytyväiset asiakkaat, mikä on kaiken toiminnan lähtökohta. Mervi avustaa asiakasyhtiöitä viestinnässä, large capista First North -listautujiin sekä kehittää digitaalista IR-palvelua.

Ennen Blue Berryn perustamista Mervi toimi sijoittajasuhdepäällikkönä NASDAQ Helsingin mid cap- yhtiössä F-Secure Oyj:ssä, jossa hän vastasi talous- ja sijoittajaviestinnästä, sijoittajasuhteista, corporate governance -asioista, yhtiökokouksista sekä sisäpiiriasioista vuosina 2008-2012. Hän myös johti IR-tiimiä.

Tätä ennen hän työskenteli Outokumpu Oyj:n IR- ja talousviestinnän tiimissä 2004-2008 sekä talousviestinnän konsulttina viestintätoimisto BNL Euro RSCG:ssä (ent. BNL Information) 2001-2003. Mervillä on aiempaa työkokemusta myös rahoitusalalta.

Mervi on koulutukseltaan KTM Helsingin kauppakorkeakoulusta (2001, laskentatoimi). Hänellä on suomalainen IR-alan ammattitutkinto CIRP (Certified IR Professional, 2006), joka kattaa mm. keskeisen listattujen yhtiöiden viestintää koskevan lainsäädännön.

Sijoittajaviestinnän ohessa Mervi pitää vapaa-aikanaan erityisesti Suomen kauniissa luonnossa liikkumisesta – maalla ja merellä.

Yhteystiedot: mervi@blueberrycom.fi, 040-535 8989