Kuka

kuva14Mervi Pohjoisaho, talous- ja sijoittajaviestintä

Tuloksia, tavoitteita, onnistumisia. Yhdessä.

Mervi on vankka sijoittaja- ja talousviestinnän ammattilainen jo lähes 20 vuoden ajalta. IR, sijoittaja- ja talousviestintä ovat hänen sydäntään lähellä. Päätavoitteena on tyytyväiset asiakkaat, mikä on kaiken toiminnan lähtökohta. Mervi avustaa jatkuvasti pörssilistattuja asiakasyhtiöitä vaativassa sijoittajaviestinnässä, Large Capeista First Northiin. Mervi on erikoistunut vaativiin toimeksiantoihin, kuten pörssilistattujen yhtiöiden yrityskauppojen viestintään.

Ennen Blue Berryn perustamista Mervi toimi sijoittajasuhdepäällikkönä NASDAQ Helsingissä listatussa Mid Cap -yhtiössä F-Secure Oyj:ssä, jossa hän vastasi talous- ja sijoittajaviestinnästä, sijoittajasuhteista, corporate governance -asioista, yhtiökokouksista sekä sisäpiiriasioista vuosina 2008-2012.  Hän myös johti IR-tiimiä.

Tätä ennen hän työskenteli Outokumpu Oyj:n IR- ja talousviestinnän tiimissä vuosina 2004-2008 sekä tätä ennen IR-viestinnän konsulttina viestintätoimisto BNL Euro RSCG:ssä (ent. BNL Information) 2001-2003, jossa palveli useita kansainvälisiä asiakkuuksia monipuolisten viestintätavoitteiden saavuttamisessa. Mervillä on aiempaa työkokemusta myös pankkisektorilta vuosilta 1997-2000.

Mervi on kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta (2001, laskentatoimi ja rahoitus, yritysjuridiikka sekä viestintä). Hänellä on ainoana suomalaisena palveluntarjoajana IR-alan ammattitutkinto CIRP (Certified IR Professional, 2006).

Mervi on myös Suomen IR-yhdistys ry:n hallituksen sihteeri vuodesta 2016.

Sijoittajaviestinnän ohessa Mervi pitää vapaa-aikanaan erityisesti Suomen kauniissa luonnossa liikkumisesta – maalla ja merellä.

Yhteystiedot: mervi@blueberrycom.fi, 040-535 8989